top of page
digitization-5140054_1920.jpg
Så höjer du kvaliteten på din webbplats

Att ha hög kvalitet på din sajt är viktigt av flera orsaker. Dels för att du antagligen vill att besökarna ska använd din tjänst eller kanske bli betalande kunder, men även för att visa för sökmotorer att din webbplats håller hög kvalitet. Här kommer fyra tips från ByggaSajt som kommer att höja kvaliteten på din hemsida.

Använd bra bilder och videoklipp

Bilder är bra för att engagera dina besökare.

Med bra bilder och videoklipp kan du enklare förklara innehållet och budskapet.

Om dina besökare förstår innehållet kommer dom att stanna kvar längre.

Videoklipp är kanske ännu bättre eftersom det får besökaren att stanna längre på din webbplats vilket visar Google att besökaren hittar det dom söker på din sajt.

 

Första intrycket

Cirka 70% av dina besökare kommer till en början enbart göra en snabb överblick av ditt innehåll istället för att läsa allting noggrant. Så det gäller att göra innehållet tydligt med intressanta triggers som får besökaren att vilja läsa mer och stanna kvar längre.

 

Visa upp din expertis

Dina framtida kunder tillika dina besökare som du vill ska bli återkommande, är intresserade av din expertis. Så var noga med att förklara vad du är expert på med exempel på lyckade affärsrelationer. Du kan även hänvisa till studier eller andra externa länkar som verifierar ditt kunnande.

 

Interna länkar

Glöm inte att använda interna länkar till de artiklar eller avdelningar på din webbplats som du vill lyfta fram extra. På sätt stannar besökaren kvar längre på din sajt och du talar även om för Google att det finns värdefullt innehåll på din webbplats.

LÄS OCKSÅ
bottom of page