top of page
Statistik
Inspelningsstudio
Bygg en affärsverksamhet online av ditt intresse.

Vore det inte roligare att arbeta med ditt stora intresse än att spendera tid på något du egentligen inte bryr dig så mycket om? 
Det är absolut inte omöjligt. Men det är inte enkelt. Det krävs hårt arbete. ByggaSajt ger dig här fyra steg som hjälper dig på vägen.

Steg 1: Podcast 
Skapa en podcast om intresset som genomsyrar hela din affärsidé.
Du måste ha bra ljud! Detta är viktigt. Annars kommer dina lyssnare inte orka att vara just lyssnare. Du behöver komma ut med nya avsnitt kontinuerligt. Minst varannan vecka.  Styr sen in dina lyssnare till din hemsida.

 

Steg 2: Hemsida

Bygg en hemsida där du går in mer på djupet gällande din affärsidé. Visa upp kringprodukter och samarbetspartners/annonsörer. Samla in dina besökares e-postadresser genom att ge bort något av värde helt gratis. Det kan till exempel vara en guide, ”de fem bästa övningarna som får dig att snabbt komma i form.” Besökarna får lämna ifrån sig sin mailadress så kommer guiden på mailen. 
Vill du ha hjälp att ta fram en professionell webbplats för din verksamhet så hjälper ByggaSajt dig.

Här hittar du olika paket och priser. Du behöver även ett passande domännamn. Kolla in domänerna som ByggaSajt har till salu. Kanske hittar du ett perfekt. Om inte så kan du registrera ett nytt domännamn som inte är upptaget.  

 

Steg 3: Epost
Nu har du fått in e-postadresser. Dessa ska du nu bearbeta med digitala utskick med bra innehåll. Det är viktigt att du har med kostnadsfritt värdefullt material. Det skapar större möjligheter för att sälja.

 

Steg 4: Sälj
I ditt e-postutskick har du nu alla möjligheter att få in intäkter. Du har en specifik målgrupp där mottagarna visat intresse kring ämnet eftersom dom lämnat ifrån sig sina mailadresser.

Det är i dessa utskick du bäst presentera det du tjänar pengar på. Lite längre ner går vi igenom exempel på vad du kan sälja.

LÄS OCKSÅ
bottom of page